Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Oriveden Palvelutalosäätiö
Y-tunnus: 0915722-3
Eerolantie 2, 35300 ORIVESI
Puh:  040-6857327

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Jaana Nieminen
Eerolantie 2, 35300 ORIVESI
jaana.nieminen@orivedenpalvelutalo.fi

3. Rekisterin nimi
Oriveden Palvelutalosäätiö:n markkinointi- ja analytiikkarekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin tarkoituksena on rekisterinpitäjän ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitaminen, sekä markkinointi ja viestintä. Rekisterin hallinta ja tietojen käsittely voidaan ulkoistaa rekisterinpitäjän yhteistyökumppanille, joka on sitoutunut noudattamaan tätä rekisteriselostetta.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja asiakkaasta:
– Nimi
– Puhelinnumero
– Osoite
– Sähköpostiosoite
– Organisaation nimi ja y-tunnus
– Yhteysloki

6. Sääntöjen mukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä sekä sivuston kävijäseurantatyökalusta, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja muista julkisista sekä maksuttomista että maksullisista lähteistä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille lukuun ottamatta kohdassa 4 mainittua rekisterinpitäjän yhteistyökumppania, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Evästeet
Rekisterinpitäjän sivuilla saatetaan käyttää evästeitä käyttökokemuksen kehittämiseksi. Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Se sisältää tietoja ja sitä käytetään mm. markkinointiin ja sivuston kehittämiseen. Evästeiden avulla kerätään tietoa sivujen käytöstä. Käyttäjän henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Käyttäjä voi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Rekisterinpitäjän ei takaa, että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen.

Sulje [x]

Asuntohakemus Oriveden Palvelutalosäätiön asuntoihin

Tähdellä* merkityt kentät ovat pakollisia

*Valitse kohteet, joihin haet:

PalvelutaloLepovainioEräjärvi

Henkilötiedot

Asunnon hakija

Puoliso

Tulotiedot

Ilmoita bruttotulot (ennen veroa). Täytä myös puolison tiedot jos hän hakeee mukana.

Hakija

Puoliso

Liitteet

Liitteeksi tarvitaan verotustiedot viimeksi toimitetusta verotuksesta. Voit liittää tiedoston esim. pdf-muodossa.

Voit lähettää hakemuksen ja verotustiedot myös postitse: Oriveden Palvelutalo, Eerolantie 2, 35300 Orivesi

Roskapostin suodatin

captcha

Katso rekisteriseloste

takaisin ylös